Monday, 12 September 2011

Buffet Ramadhan Pt 3

aik
apa kesengalnya aku update buffet ramadhan di bulan Syawal
tapi tak kira
nak update jugak

Location: Ikea, Swedish Buffet
Starters : modern kuih la. namanya pun swedish. daim cake, strawberry cakes, jelly, cookies, puding roti caramel, choc cream.

Main Course : meatballs, chicken and beef slices, macaroni, kentang, sayur, sotong tepung, mushroom soup, etc..


meatballs and potatoes

Air : Blueberry juice
Price : RM 40++
Comments : Memang sangat best. Worth it. Value for money. Tapi tak ada nasi la. Semua food provided sangat best. Just before this, Ikea memang buat the whole restaurant tu for buffet tapi this time, Ikea ada buka space for buffet, and ala carte masih on as usual. Non muslim also can have this buffet just tak best bila dorang dah makan before kita. Limited to 100 people only.

inside the beg : curry-puff (hubby's fav) 

No comments:

Post a Comment