Monday, 12 September 2011

Iftar Ramadhan Pt 4

Location : Restoran Sari Ratu, Authentic Nasi Padang, Kelana Jaya
Starters : Kurma
Main Course : As this is ala carte menu, so buffet tak ada yeh.

 Ni menu yang kami pilih. Tidak termasuk dengan kari ayam.

Air kelapa la....

Comments : Mahal! Tuh yang boleh aku bagitau. Kami makan berdua saja. Then portionnya kecil tapi harganya far expensive. Macam makan buffet dah. Kuih lain ada provided tapi extra charges pulak. Hish..makanannya sedap la juga tapi hubby cakap paru goreng tuh dah tak best. Macam liat sangat. Yang lain tuh okeyy laaa...

Nak try boleh tapi kalau mengidam sangat boleh la tapi tak recommended sangat. Ada ke mana-mana nasi padang yang best dan murah?

No comments:

Post a Comment