Wednesday, 14 March 2012

am 27 today..alhamdulillah

wah 1st time post via tab
kekoknya tapi sebab tak ada laptop
kena gigihkan jugak
Actually aku tengah attend a course in KL
but then this course is not interesting as what i expected
Pasrah je la

Tak yah spoil mood bcos today is my birthday
tak perlu sorok umur sebab memang reality pun
Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt sebab masih boleh bernafas di bumi Allah ni
tapi lagi bertambah syukur kalau dapat menjejakkan kaki ke Tanah Suci
moga cita-cita nak ke sana cepat dimakbulkan
Itu memang impian no 1 la
yang lain-lain tu macam biasa
tapi semalam boleh plak bagitau hubby yang nothing is more precious than marrying him
wah..fantastik gitu
moga perkahwinan ni kekal hingga syurga..no matter what happen,
i guess i cannot live without him

ok la..am going to celebrate my happy day with my love
present mmg tak mintak sebab dah order awal-awal dr luar
tunggu sampai je tapi tak tahu la bila
nervous pula sebab takut tak berkenan di hati
simpang jauh-jauh

till then..daaaaaaaa

No comments:

Post a Comment