Wednesday, 4 April 2012

Wishes, Cards & Presents

This year I am very lucky and blessed
Though am 27 this year, I've got 70+ wishes from friends, got birthday cards & presents from friends and loved ones.

 cow felt from k.ieta

 sizuka felt from Azhar

semua orang kagum dengan Azhar this time sebab sanggup menjahit untuk aku
sangat terharu (T....T)

 anak lembu dari k.siti zubaidah
since aku suka minum susu untuk sihat & kuat, dorang hadiah lembu2 je untuk aku

 my name with felt dari farihah

 all of them..opss satu lagi hadiah dari Hasikin but forgot to take picture

(left) quilling card dari Sarah, (middle) from hubby, (right) transparent card dari Ida

Walaupun hidup jauh dari keluarga
kami di tempat kerja sangat close to each other
sebab tak ada tempat lain dah nak bergantung harap, nak minta tolong
sangat berbeza hidup di perantauan ketika bujang dengan ketika dah berkeluarga
So bila dah besar, dah jadi bini orang pun masih dapat benda-benda camni
rasa sangat terharu, rasa di sayangi & rasa di ingati
Thanks Allah and everyone

1 comment: